محل تبلیغات شما

من چجوری بگم این گوشی رو دوسش ندارم. خب نمی خوامش.نمی خواااااااااااام. :(((

امروز کلی با خودم فکر کردم یه راه حلی برای شروع یه مذاکره با بابا پیدا کردم.یعنی تیم هسته ای همچین متن مذاکره ای نداشت که من داشتم ولی این بابا، خییییلی بچه زرنگه. بعد میگه من به کی رفتم://

با کلی آرزوی موفقیت از طرف دوستان و خودم رفتم پیش بابا.

داشت تلوزیون میدید.

گفتم :بابا من این گوشی دستمه رو‌ درسم تاثیر گذاشته اصلا نمی تونم درس بخونم تمرکز ندارم

+چرا؟

- خب همش استرس دارم دیگه!

+استرس برا چی؟

-خب شما تهدیدم کردید همش استرس دارم دیگه.همش میترسم یه خط روش بیفته بعد خط خطیم کنید:/

+همین الان تهدیدم و ورداشتم برو راحت باش.

من :/// 

یعنی تو یه ثانیه مذاکره رو نابود کرد:| 

خب واسه چی اینقد زرنگهههههههههههه؟!!

ولی من بازم تلاش کردم :(

- یعنی اگه روش خط بیفته چیزی نمیگید

+ نه

اگه از دستم بیفته بشکنه چی؟ کاریم ندارید؟

اینو گفتم دیگه نگام کرد منم تو دلم گفتم آخ جون مذاکره ام گرفت:))

گفت سارا خوب توجه کن به بابا،یه گوشی اگه از دست آدم بیفته دقت کن سارا اگر بیفته ،نمی شکنه.نهایت درش باز میشه و باتریش میپره بیرون که بعدش میشه باتری و گذاشت سر جاش ،درش رو بست و مجدداً ازش استفاده کرد.یه گوشی فقط کی میشکنه و دیگه قابل استفاده نیست ؟ ها؟ می دونی؟ خب ظاهرا نمی دونی پس بذار بهت بگم که یه گوشی وقتی میشکنه و نابود میشه که با یه جسم سخت چند بار با تمام قدرت بزنن روش و به چندین تیکه نامساوی تقسیمش کنن و ذره هاشم با جارو برقی جمع کنن.قشنگ فهمیدی یا یه نمونه عینی نشونت بدم.تیکه هاش موجوده هنوز.

گفتم بابا مسخره میکنید -_- واقعا که -_- منو باش‌به فک گوشی شمام.

گفت واقعا ازت ممنونم دختر با فکرم ولی اگر جسم سختی که بهش اشاره کردم درکار نباشه گوشیم چیزیش نمیشه.حالا برو با خیال راحت به درسات برس و  از گوشی جدیدت لذت ببر.

بابا :))))

من  :|||||| -_-

حالا هی بگید مذاکره جواب میده.

جنگه بابا جججججججنگ.

کسی پیشنهادی نداره که چجوری از دست 1100 خلاص شم؟!!!

(چقد دلم میخواد برم سر خاک مهسا ای کاش چهارشنبه به بابا می گفتم:(()

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها